Εξειδικευμένοι Καθαρισμοί

Η εταιρεία καθαρισμού δραστηριοποιείται σε ειδικά έργα καθαριότητας. Οι καθαρισμοί αναλαμβάνονται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Η C.M.S. πιστοποιημένη εταιρεία καθαρισμού, βασισμένη στην πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο των καθαρισμών, σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την οποιαδήποτε εργασία, σε ανταγωνιστικές τιμές, με ταχύτητα, μα πάνω απ’ όλα με άριστα αποτελέσματα. 

Από τα πρώτα χρόνια η C.M.S. ξεχώρισε ανάμεσα από εταιρείες καθαρισμού καθώς ήταν από τις μοναδικές εταιρείες που εφάρμοσε καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις στον απαιτητικό τομέα του καθαρισμού. Έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα αναγκαία μηχανήματα και υλικά ώστε η εταιρεία καθαρισμού να καινοτομεί με νέες μεθόδους στον τομέα της. 

Παράλληλα οι καθαρισμοί απαιτούν την εκπαίδευση του προσωπικού μας σε τακτά χρονικά διαστήματα στις νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες καθαρισμού. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κάθε είδους εξειδικευμένης εργασίας. 

Συνοπτικά οι εξειδικευμένοι καθαρισμοί που δραστηριοποιείται η εταιρεία καθαρισμού και αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας, είναι οι εξής...

● Καθαρισμος Τζαμιων
● Προσόψεων κτιρίων
● Δαπέδων
● Graffiti
● Γυαλισμα μαρμαρων
● Κρυσταλλοποίηση
● Κυλιόμενες σκάλες
● Αδιαβροχοποίηση μαρμάρων
● Παρκετάρισμα Δαπέδων
● Καθαρισμός  μοκέτας
● Αποκατάσταση απο φωτιά